Fiskefilet med øl-panering

Fiskefilet med øl-panering, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Diverse fladfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : GitteRM

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.hvedemel
50 g.majsmel
1 tsk.bagepulver
0.75 dl.øl
0.75 dl.danskvand
400 g.fiskefilet
 
1 l.olie til stegning eller frituregryde
 
Opskrift:
Bland mel, majsmel og bagepulver i en skål, tag et par spiseskefulde fra en tallerken. Bland øl og danskvand i resten og rør til der ikke er flere klumper. Lad massen hvile i 20-30 minutter.

Dup fiskefileterne tørre med køkkenrulle og vend dem i melblandingen. Dyp dem herefter i øl-paneringen og kom dem langsomt i frituregryden eller på en pande med masser af varm olie. Steg til paneringen er gylden.

Tips:

hvis filetterne er tykke skal temperaturen være lidt lavere for frituregryden, da fisken ellers ikkenår at blive gennemstegt før paneringen bliver mørk.





karakterer:
Opskriften er vist 10137 gange,
og udskrevet 75 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-11-21 16:39:56
Ingen salt og peber.