Lone Landmands bløde chokolademuffins
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt af : Louise Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen og sæt temperaturen på 190°.
Beklæd en muffinform med store papirforme – 1 dl til amerikanske muffins. Pisk smør og sukker, til det er blødt og luftigt. Pisk æg i blandingen, ét ad gangen, og tilsæt cremefraiche og fløde. Bland mel, kakao, natron, bagepulver og chokolade og vend det hele i dejen, men rør kun i meget kort tid, så dejen bliver ensartet. Hvis du rører for meget, bliver dine muffins seje. Fordel dejen i formene (ca. ½ dl i hver). Bag muffinene i 20-22 min. – stik forsigtigt en tynd kniv i en enkelt kage og tag formen ud af ovnen, så snart kniven kommer retur uden dej. Ovne varmer meget forskelligt, og derfor kan bagetiden variere. Lad kagerne køle lidt af i formen og flyt dem over på en rist, når de har sat sig og er blevet lidt faste. Nyd dine muffins på vejen, på turen, på marken, på vandet, på banen, på dagen, på jobbet, på forhånd eller gang på gang. |
|
Opskriften er vist 4934 gange,
og udskrevet 90 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne