Lone Landmands bløde chokolademuffins

Lone Landmands bløde chokolademuffins, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Stk

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Louise

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.smør
225 g.sukker
2 æg
1.5 dl.creme fraiche 18 %
5 spsk.fløde
275 g.hvedemel
1.5 spsk.kakao
1 tsk.natron
0.5 tsk.bagepulver
150 g.grofthakket mørk chokolade
 
Opskrift:
Tænd ovnen og sæt temperaturen på 190°.
Beklæd en muffinform med store papirforme – 1 dl til amerikanske muffins.
Pisk smør og sukker, til det er blødt og luftigt.
Pisk æg i blandingen, ét ad gangen, og tilsæt cremefraiche og fløde.
Bland mel, kakao, natron, bagepulver og chokolade og vend det hele i dejen, men rør kun i meget kort tid, så dejen bliver ensartet. Hvis du rører for meget, bliver dine muffins seje.
Fordel dejen i formene (ca. ½ dl i hver). Bag muffinene i 20-22 min. – stik forsigtigt en tynd kniv i en enkelt kage og tag formen ud af ovnen, så snart kniven kommer retur uden dej. Ovne varmer meget forskelligt, og derfor kan bagetiden variere.
Lad kagerne køle lidt af i formen og flyt dem over på en rist, når de har sat sig og er blevet lidt faste.
Nyd dine muffins på vejen, på turen, på marken, på vandet, på banen, på dagen, på jobbet, på forhånd eller gang på gang.





karakterer:
Opskriften er vist 4934 gange,
og udskrevet 90 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu