Irish stew 02
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Lone Stewart Indsendt : Red : |
|
|
Læg kødet i en 4 liter gryde og dæk med koldt vand. vandet skal stå ca. 1 cm. over kødet. Bring i kog og skum overfladen for urenheder undervejs. Tilsæt alle grønsager, 2 tsk. salt, peberet og laurbærblade. Tilsæt evt. mere vand, så alt lige er dækket. Bring i kog og lad retten simre ved svag varme i 1½-2 timer. Smag til med salt. Jeg kan godt lide, at grønsagerne koger meget møre og kartoflerne nærmest jævner retten. Det er dejlig vinterhyggemad, der kan spises af en dyb tallerken med ske. Nogle gange tilsætter jeg mere vand, så retten bliver suppeagtig. Der er rimeligt meget peber i retten, men sådan kan jeg godt lide den. Pynt evt. med hakket persille og syltede rødbeder.
|
|
Opskriften er vist 3801 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne