Leverpostej med piskefløde og måske bacon

Leverpostej med piskefløde og måske bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 Pers.

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Lone Stewart

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.spæk
1200 g.svinelever eller 1000 g. lver og 200 g. røget bacon
4 løg
4 æg
 
 Opbagning:
5 dl.piskefløde
1 l.sødmælk
2 spsk.salt
1 spsk.grovkværnet 5-peber blanding
100 g.smør
1 dl.hvedemel
 
Opskrift:
Lav en Bechamelsovs ved at smelte smør og røre mel i. Varm igennem indtil samlet. Tilsæt gradvist piskefløde og mælk og kog sovsen igennem hver gang du tilsætter væske. Tilsæt alt salt og peber. Køl helt af, hvis du vil fryse den rå leverpostejdej. Kan anvendes varm, hvis der skal bages en stor leverpostej med det samme.
Hak lever, løg, spæk og evt. bacon, hvis du kan lide at din leverpostej smager af det. Rør denne masse godt med æg og Bechamelsovsen. Fyld mindre form af keramik eller glas ca. 3/4 op. Formene behøver ikke blive smurt. Bag ved 180 grader i 1 time. Leverpostejen kan fryses efter bagning, men bliver lidt smuldrende. Det er allerbedst at fryse den rå dej i mindre portioner og bage efter behov.





karakterer:
Opskriften er vist 8425 gange,
og udskrevet 146 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu