Leverpostej med piskefløde og måske bacon
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Fryseegnet : Ja Indsendt af : Lone Stewart Indsendt : Red : |
|
|
Lav en Bechamelsovs ved at smelte smør og røre mel i. Varm igennem indtil samlet. Tilsæt gradvist piskefløde og mælk og kog sovsen igennem hver gang du tilsætter væske. Tilsæt alt salt og peber. Køl helt af, hvis du vil fryse den rå leverpostejdej. Kan anvendes varm, hvis der skal bages en stor leverpostej med det samme.
Hak lever, løg, spæk og evt. bacon, hvis du kan lide at din leverpostej smager af det. Rør denne masse godt med æg og Bechamelsovsen. Fyld mindre form af keramik eller glas ca. 3/4 op. Formene behøver ikke blive smurt. Bag ved 180 grader i 1 time. Leverpostejen kan fryses efter bagning, men bliver lidt smuldrende. Det er allerbedst at fryse den rå dej i mindre portioner og bage efter behov. |
|
Opskriften er vist 8425 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne