Semifreddo med hindbær og pistacienødder

Semifreddo med hindbær og pistacienødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
6 Æggeblommer, pasteuriseret
125 g.sukker
5 dl.piskefløde
300 g.hindbær
100 g.pistacienødder
 
Opskrift:
Hak pistacienødder til mindre stykker i en morter.
Pisk æg og sukker over et vandbad, til det har en tyk og cremet konsistens.
Tag det af vandbadet og pisk videre, til det er afkølet let.
Pisk fløden til skum.
Vend forsigtigt æggemasse, bær og nødder i fløden.
Læg et stykke bagepapir i en aflang form og hæld massen ned i.
Sæt den i fryseren minimum 4 timer før servering. (Kan sagtens stå natten over.)





karakterer:
Opskriften er vist 3249 gange,
og udskrevet 91 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu