Semifreddo med hindbær og pistacienødder
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Hak pistacienødder til mindre stykker i en morter.
Pisk æg og sukker over et vandbad, til det har en tyk og cremet konsistens. Tag det af vandbadet og pisk videre, til det er afkølet let. Pisk fløden til skum. Vend forsigtigt æggemasse, bær og nødder i fløden. Læg et stykke bagepapir i en aflang form og hæld massen ned i. Sæt den i fryseren minimum 4 timer før servering. (Kan sagtens stå natten over.) |
|
Opskriften er vist 3249 gange,
og udskrevet 91 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne