Foccasia med valgfri topping
Indsendt af : Ladegaard Indsendt : |
|
|
Lun vandet og tilsæt gær og sukker, lad det stå 5 min.
Tilsæt olivenolie, og rør melet i lidt af gangen. Dejen er nu meget klistret. ælt til dejen er smidig, og sæt den til hævning til den har ca. dobbelt størrelse. min. 1 time gerne længere. Tag dejen ud af skålen, uden at slå luften ud, og fordel den forsigtigt i en smurt grillbakke ved at strække den. Overfladen pensles med olivenolie, og der trykkes fordybninger i dejen med fingrene. Derefter pyntes med topping. Det kan være kviste af krydderurter, strimler af rødløg, fint hakket hvidløg. Vælg en smagsfuld topping, det giver det bedste resultat. Til sidst lægges godt med salt på brødet, og det bages i ca. 25 min på grillen eller i forvarmet ovn på høj temperatur (ca. 230 grader). |
|
Opskriften er vist 4434 gange,
og udskrevet 93 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne