Baskisk braisseret kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse) Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Espelette Indsendt : Red : |
|
|
Varm olien op i en stor pande
Tilsæt kyllingelår krydr dem med salt og peber og brun dem til de er smukt gyldne på alle sider Tag kyllingelårene af panden og kom dem i enten en "Slowcoocker" eller i en stegeso/stegegryde, som kan tåle at komme i ovnen. Kom løg, hvidløg, peberfrugter, paprika og timian på panden, og sauter det i 7-8 minutter, rør lidt i det imens. Bland grøntsagerne sammen med kyllingelårene. Hæld sherryeddike og bouillon på panden, og kog panden af, således at enhver rest af kylling eller grøntsager kommer med over i stegegryden. Tilsæt Chorizo og bland det hele godt sammen. Nu kan du så vælge 2 forskellige temperaturer, alt efter hvor lang tid du har. på ca. 85 grader varmluft skal retten stå i ca 7-8 timer. Ved 150 grader varmluft skal den have ca. 4 timer. Bruger du en slowcoocker skal den stå på lav i 7-8 timer eller høj i 4 timer. Serveres enten med ris eller godt brød til. Tips: Hvis du gerne vil give din ret en lidt mere karakterfuld smag, kan du gøre flg.: Udelad sød paprika og anvend i stedet 2 spsk. røget paprika og 1/2 tsk. cayennepeber, eller du kan krydre med 1 spsk. Piemont deespelette (kan købes i specialforretninger - er dyrt) |
|
Opskriften er vist 3646 gange,
og udskrevet 74 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne