Flutes 05
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Søren O. Indsendt : |
|
|
Opløs gæren i det tempererede vand (kogt afkølet)
Kom olie salt og honning i vand og gær rør rundt. Kom derefter melet i og rør i ca. 10 minutter. brug gerne røremaskine Stilles til hævning tildækket et lunt sted 1 time. Derefter deles den klæte dej i 3 (brug evt. 2 skeer) og ligges på en flutes plade til efterhævning ca. 30 min. Den pensles med vand og olie og drysses med krydderier eller salt efter smag. Flutene bages i varmluftovn ved 200 grader i ca. 20 min. (I alm. Ovn ved ca. 220 grader.) |
|
Opskriften er vist 6416 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne