Saltmandler 02
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Lars Indsendt : Red : |
|
|
Kom en halv liter vand og 125 gram helt almindeligt, groft køkkensalt i en gryde. Tænd for blusset og rør i gryden, indtil saltet er opløst. Sluk blusset, hæld mandler i vandet og lad dem stå i blød i 20 minutter. Så hælder du vandet fra, fordeler mandlerne på en bageplade og rister dem i ovnen ved 180 grader indtil de dufter rigtigt. Det tager omkring et kvarter, men hold øje med dem. Køl dem af, kom dem på lufttætte glas
|
|
Opskriften er vist 14770 gange,
og udskrevet 245 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Regitze - 2018-07-05 11:10:24 Dejlig opskrift, men havde lidt døje med, at få nok salt til at hænge ved. MEN, tilføjede lidt mørk sirup i vandet og SÅ hang saltet bedre ved. Ingen smagsforstyrrelser 🤗 Beth - 2017-12-29 17:05:07 Super lækre. Kan laves og opbevares længe før de skal spises. Smager dejligt af salt og mandel. Vanedannede. ;-) Ingen saltkorn udvendig som måske "tabes" i sofaen foran tv. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne