Chili Cheese Tops 03

Chili Cheese Tops 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

NatmadRet : Natmad - Diverse natmad

Hovedingrediens : Grøntsager - Chili

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Claus Skeel

Indsendt :     

Ingredienser:
0.25 Squash
1 løg
2 æg (Et af dem er til panering)
 Syltede Jalapeños (Ca. 2-4 spsk hakkede, eller du kan smage dig frem)
 Cheddar, gouda eller mozzarella ost (ca. 150 g – eller mere efter smag)
5 dl.olie (rasp, solsikke eller jordnøddeolie)
 Panko rasp, eller evt. en grov en af slagsen
 
Opskrift:
Sådan laver du chili cheese tops
Alle grøntsager snittes fint hvorefter du bruner dem lidt i olie på en pande eller i en gryde. Kom noget salt og peber i efter behag og bland det herefter i en skål med det resterende tilbehør – tilsæt eventuelt brødkrumme hvis dejen er for klæbrig, og stil nu det hele på køl i godt en halv time eller lidt længere.

Form dejen til små kugler, og vend dem i æg og herefter i rasp. Varm din olie i en lille gryde eller pande – det skal simre og boble når du kommer dine små dejkugler i olien, men må ikke blive for varmt, da osten ellers ikke vil smelte ordenligt.

Når dine chili cheese tops er færdige (gyldenbrune) tages de op og ligges på evt. køkkenrulle eller bagepapir så de kan stå og dryppe af.

Så har du lavet dine egne hjemmelavede chili cheese tops som både smager bedre end dem fra McDonalds og samtidig er langt billigere – og så er det sjovt, specielt med børnene!

Dine chili cheese tops kan spises med det samme, men kan også fryses ned eller varmes senere på en pande – hvis nu man gik hen og blev lidt lækkersulten!

Denne chili cheese tops opskrift er nem og billig at lave, og som sagt kan de nydes som en snack, til aftensmaden – ja faktisk på ethvert tidspunkt på dagen. De er også gode sammen med en øl eller en god rødvin.

God fornøjelse!





karakterer:
Opskriften er vist 7218 gange,
og udskrevet 93 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu