Chili Cheese Tops 03
Hovedingrediens : Grøntsager - Chili Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Claus Skeel Indsendt : |
|
|
Sådan laver du chili cheese tops
Alle grøntsager snittes fint hvorefter du bruner dem lidt i olie på en pande eller i en gryde. Kom noget salt og peber i efter behag og bland det herefter i en skål med det resterende tilbehør – tilsæt eventuelt brødkrumme hvis dejen er for klæbrig, og stil nu det hele på køl i godt en halv time eller lidt længere. Form dejen til små kugler, og vend dem i æg og herefter i rasp. Varm din olie i en lille gryde eller pande – det skal simre og boble når du kommer dine små dejkugler i olien, men må ikke blive for varmt, da osten ellers ikke vil smelte ordenligt. Når dine chili cheese tops er færdige (gyldenbrune) tages de op og ligges på evt. køkkenrulle eller bagepapir så de kan stå og dryppe af. Så har du lavet dine egne hjemmelavede chili cheese tops som både smager bedre end dem fra McDonalds og samtidig er langt billigere – og så er det sjovt, specielt med børnene! Dine chili cheese tops kan spises med det samme, men kan også fryses ned eller varmes senere på en pande – hvis nu man gik hen og blev lidt lækkersulten! Denne chili cheese tops opskrift er nem og billig at lave, og som sagt kan de nydes som en snack, til aftensmaden – ja faktisk på ethvert tidspunkt på dagen. De er også gode sammen med en øl eller en god rødvin. God fornøjelse! |
|
Opskriften er vist 7216 gange,
og udskrevet 93 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne