Æggebrød
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : ja Indsendt af : Natasja M Indsendt : Red : |
|
|
Steg bacon på en pande og læg det til en side med køkkenrulle under.
Pisk æg, mælk, salt og peber sammen og hæld det i en dyb tallerken. Brødet kan enten skæres i flag eller anvendes hele. Kom fedtstoffet på en pande og lad det smelte helt, den skal gerne være dækket helt, af et tyndt lag fedtstof. Brødet lægges i æggemassen og vendes efter det har suget æg til sig. Læg nu brødene på panden. Gerne så mange på en gang som muligt og vend dem når de er blevet gyldne på en ene side. Nu kan osten lægges hen over brødet sammen med en skive tomat. Smag evt. til med purløg. Tips: Er man ikke til bacon, kan fedtfattige røgede skinketern også anvendes og det smager lækkert. |
|
Opskriften er vist 7567 gange,
og udskrevet 46 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne