Hamburgerryg rest-gryde
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Indsendt af : Dory Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med at kog pastaskruerne, følg anvisningen på pakken.
Skær løg i både og hvidløg fint, svits dem i en gryde. Tilsæt lidt salt. Skær hamburgerryg (der er kogt dagen i forvejen) i stimler og hæld i gryden. Tilsæt cocktailpølser. Lad det varme godt igennem og hæld de hakkede tomater i. Tilsæt piskefløde så det lige dækker kødet. Tilsæt bouillontern, paprika, peber og smag til. Lad det småsimre 15 min. Når pastaen er kogt færdig, tilsættes den sammen med creme fraichen og røres rundt. Imens deles squashen i 5, som derefter skæres i kvarte. De svitses 4-5 min på en pande ved høj varme. Server squashene til |
|
Opskriften er vist 60099 gange,
og udskrevet 719 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne