Røddernes suppe (grøntsags suppe)

Røddernes suppe (grøntsags suppe), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : kan fryses

Indsendt af : Mikaela

Indsendt :     

Ingredienser:
1 løg
1 fedhvidløg
200 g.gulerødder
1 persillerod
2-3 kartofler
1 porre
10 g.smør
1-2 laurbærblad
1 l.hønsebouillon
0.25 tsk.salt
 lidtpeber
 
 Til pynt:
 den grønne porre top
 
Opskrift:
Pil og hak løg og hvidløg.
Skræl grøntsagerne, og skær dem i tern.
Smelt smørret i en gryde, og tilsæt grøntsagerne. Rør og sauter grøntsagerne i ca 5 min.
Kom bouillonvandet og laurbærblad i gryden. Kæg låg på, og kog suppen i 20 min. til grøntsagerne er møre.
Tag gryden af varmen, og lad den stå i 5 min. og tag laurbærblad op af suppen.
Blænd lidt af suppen af gangen, til det hele er blændet.
Høld suppen tilbage i gryden, og kog den op i 1 min.
Smag til med salt og peber





karakterer:
Opskriften er vist 4525 gange,
og udskrevet 88 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu