Røddernes suppe (grøntsags suppe)
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Fryseegnet : kan fryses Indsendt af : Mikaela Indsendt : |
|
|
Pil og hak løg og hvidløg.
Skræl grøntsagerne, og skær dem i tern. Smelt smørret i en gryde, og tilsæt grøntsagerne. Rør og sauter grøntsagerne i ca 5 min. Kom bouillonvandet og laurbærblad i gryden. Kæg låg på, og kog suppen i 20 min. til grøntsagerne er møre. Tag gryden af varmen, og lad den stå i 5 min. og tag laurbærblad op af suppen. Blænd lidt af suppen af gangen, til det hele er blændet. Høld suppen tilbage i gryden, og kog den op i 1 min. Smag til med salt og peber |
|
Opskriften er vist 4525 gange,
og udskrevet 88 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne