Parma Toast
Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Caramba Indsendt : |
|
|
Smør 2 skiver brød med pestoen. Læg et par ringe grøn peber på. Læg en god portion (lille håndfuld) revet Emmentaler ost på. Fordel Parma på brødene, og læg et par stykker af de grillede peberfrugtstykker ovenpå, og drys med lidt oregano. Smør de sidste to skiver brød med smør og luk sammen.
Smør ydersiden med smør, og vend dette nedad i toasteren, og gik en klat på toppen osse, det giver en god sprød overflade. 5-10 min i Toaster, alt efter kvali af maskinen. |
|
Opskriften er vist 2285 gange,
og udskrevet 56 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne