Bradepandekage med æbler 04
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : Martin bp Indsendt : Red : |
|
|
Opskriften stammer fra et blad, kan ikke huske hvilket. Den er bare så god og den må ikke gå i glemmebogen. Så derfor har jeg skrevet den op til alles bedste, her på dk kogebogen.
Rør dejen sammen og hæld den i en form, ca 2 liter, eller en springform. Halver æblerne, skræl og udkern dem og skær i tynde både. Vend dem straks i sukker blandet med kanel og læg dem oven på dejen, tæt sammen. Tryk æblestykkerne let ned i dejen. Drys mandlerne over og sæt formen i forvarmet ovn, gerne varmluft, 175 g bages i 40 min. Bland i mellemtiden abrikosmarmelade med vand i en lille gryde, giv blandingen et lille opkog og gnid den gennem en sigte. Tag kagen ud af ovnen efter 40 min og pensl overfladen med den varme abrikosmasse. Sæt kagen tilbage i ovnen og bag den i yderligere 5-10 min Lad den afkøle i formen på en bagerist. |
|
Opskriften er vist 3669 gange,
og udskrevet 77 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne