Butterchicken

Butterchicken, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeoverlår

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ?

Indsendt af : Peter.

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 spsk.jordnøddeolie
1 Kg.kyllingeoverlår uden ben skåret i stykker
60 g.smør
2 tsk.garam masala
2 tsk.sød paprika
2 tsk.stødt koriander
1 spsk.fint hakket ingefær
0.25 tsk.chilipulver
1 hel kanelstang
6 kardemommebælge knust
350 g.purerede tomater
1 spsk.sukker
0.75 dl.yoghurt naturel
1.25 dl.piskefløde
1 spsk.citronsaft
 
Opskrift:
Varm en wok op og tilsæt en smule olie, brun kyllinge stykkerne evt. af to omgange, tag de brunede kylingestykker op.

Dæmp varmen og tilsæt smørret rør garam masala, paprika, koriander, ingefærd, chilipulver, kanel og kardemomme i, svits kryderierne et minut ca. så de bliver aromatiske.
læg kyllingestykkerne tilbage og rør rundt til kyllingen er dækket af smør og kryderier.
Tilsæt purerede tomater og sukker og lad det simrer i fem minutter indtil kødet er mørt.
Rør yoghurt, fløde og citronsaft i og lad det simrer endnu fem minutter til saucen er ensartet.
Serveres med ris.





karakterer:
Opskriften er vist 16222 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-10-01 15:16:26
Hvis ikke jeg tager meget fejl er denne opskrift fra en kogebog om wok mad, har netop testet den og det er virkelig godt... Kan varmt anbefales..