Butterchicken
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeoverlår Fryseegnet : ? Indsendt af : Peter. Indsendt : Red : |
|
|
Varm en wok op og tilsæt en smule olie, brun kyllinge stykkerne evt. af to omgange, tag de brunede kylingestykker op.
Dæmp varmen og tilsæt smørret rør garam masala, paprika, koriander, ingefærd, chilipulver, kanel og kardemomme i, svits kryderierne et minut ca. så de bliver aromatiske. læg kyllingestykkerne tilbage og rør rundt til kyllingen er dækket af smør og kryderier. Tilsæt purerede tomater og sukker og lad det simrer i fem minutter indtil kødet er mørt. Rør yoghurt, fløde og citronsaft i og lad det simrer endnu fem minutter til saucen er ensartet. Serveres med ris. |
|
Opskriften er vist 16323 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Peter.. - 2016-10-01 15:16:26 Hvis ikke jeg tager meget fejl er denne opskrift fra en kogebog om wok mad, har netop testet den og det er virkelig godt... Kan varmt anbefales.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne