Gammeldags pandekager med øl og Kardemomme
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : ? Indsendt af : JJ Indsendt : Red : |
|
|
Bland det hele undtagen mælk i en skål og rør rundt til du har en ensartet masse.
Rør herefter mælken i mens du rører rundt, så undgår du klumper i dejen. Stil skålen i køleskab i mindst ½ time. Herefter bager du pandekagerne på en varm pande, på næsten fuldt blus. Brug lidt alm. smør til at smøre panden ind i mellem, så pandekagerne ikke brænder på. Der bliver 10-15 stk, alt afhængigt af hvor tykke du bager dem. Tip: er bedst med is til. |
|
Opskriften er vist 48141 gange,
og udskrevet 350 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne