Knækbrød uden mel - Glutenfri
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Natasja M Indsendt : Red : |
|
|
Hæld alle kerner i en skål, de skal være hele og ikke kværnes. Pisk vand, æg og salt sammen og tilsæt det til kernerne, og rør det hele sammen. Dejen kan virke ret smattet, men det er meningen, da frøene suger væske til sig (særligt hørfrøene) og dejen derfor stille vil fæstne sig lidt.
Lad dejen trække 1-1½ time. Tænd ovnen på 125C alm. ovn og hæld da dejen ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Stryg den ud over bagepapiret enten med en dejskraber eller blot ved at klappe forsigtigt på den med dine hænder. Sæt bagepladen i ovnen og bag dem i 1½ - 2 timer. Når de er færdige lades de køle af og kan herefter knækket/skæres i ønskede størrelser. TIP: Knækbrødene holder sig længere (et par uger)), hvis de holdes i f.eks. tupperware med en serviet eller madpapir under sig. - Opskriften kan reduceres eller fordobles alt efter bradepandens størrelse. Der må man lige prøve sig frem. |
|
Opskriften er vist 28130 gange,
og udskrevet 319 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne