Kartoffel-ægsalat
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Missjk871 Indsendt : |
|
|
Start med at koge kartoflerne. Når de er kølet af, så skæres i de i tern. Hak rød løg, rød peberfrugt og iceberg salat og tilføre det i skålen. Herefter tilføres feta, og æggene pilles og skæres i stykker og tilføres.
Dressingen: Pres hvidløgsstykkerne i en hvidløgspresser (eller fint hakke dem) ned i en skål. Tilsæt herefter olien, salt og peber. Blandt det og tilsæt det til salatblandingen. Salaten er nu klar til servering, velbekommen |
|
Opskriften er vist 2263 gange,
og udskrevet 65 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne