Kejserblomkål
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Ja Indsendt af : Søren Indsendt : |
|
|
1. Tænd ovnen på 200 grader
2. Kog blomkålshovedet ca. 5 minutter i letsaltet vand. Tag det op og del det i store buketter. Gem kogevandet! 3. Svits det hakkede oksekød med de ituskårne løg i halvdelen af smørret, krydr med salt og peber. 4. Læg kødblandingen i bunden af et smurt ildfast fad og fordel de skivede tomater i et tykt lag. 5. Bag melet op med resten af smørret, spæd med blomkålsvand og tilsæt mælk eller fløde. Vend blomkålsbuketterne heri og hæld det hele i et jævnt lag ud over tomaterne. 6. Drys reven ost i et tykt lag herover. 7. Stil retten i ovnen 200 grader til osten er brun og spruttende. |
|
Opskriften er vist 11876 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Rita - 2020-08-20 13:41:46 Jeg brugte mælk til sovsen og brugte mindre mængde smør. Det er stadig en meget lækker ret, hvor man kan bruge nogle af de mange tomater fra drivhuset |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne