Thai Dip Sauce med Ananas
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Indsendt af : Erling Rohard Indsendt : Red : |
|
|
Kog ananas, hvidløg, chili og vand i 10 min. og blend derpå med en stavblender.
Tilsæt salt, sukker, eddike og citron, kog op, smag til med salt, eddike og citron og afprøv derpå konsistensen - læg en smule på en kold tallerken og se om det løber for tyndt. Tykkelsen kan evt. justeres med Maizena rørt op i vand. Hæld på rengjorte, skoldede, Atamonskyllede flasker / glas og sæt prop eller låg på straks. Evt. kan man efter lidt nedkøling tilsætte en smule atamon. Server koldt til thaifood, f.ex. miniruller og dybstegte rejer med ris |
|
Opskriften er vist 3577 gange,
og udskrevet 107 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne