Kokostrøffel med hvid chokolade
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Prinsesse Zelda Indsendt : Red : |
|
|
Bring piskefløde og kornene fra en vaniljestang i kog i en lille gryde. Tag gryden af varmen og smelt hakket chokolade i den varme fløde. Rør Malibu samt kokosmel i og sæt cremen i køleskabet til den er fast.
Form trøffelcremen til små kugler og rul dem i kokosmel. Opbevar trøflerne i køleskabet. Tip: Kan evt. smages til med revet appelsinskal el. citronskal. |
|
Opskriften er vist 4158 gange,
og udskrevet 91 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne