Chilipasta 2
Hovedingrediens : Grøntsager - Chili Indsendt af : Daddyone Indsendt : Red : |
|
|
Chili, snackpeber, løg og hvidløg hakkes groft, og svitses i olien i en gryde.
Når løgene er klare tilsættes hakkede tomater, tomatpasta, eddike, spidskommenpulver og salt. Lad blandingen stå og småkoge mindst 30 minutter. Hak det hele med en stavblender. Stop når du har en tyk grød uden for store chilistykker, men inden det hele bliver alt for moset. Lad det koge endnu 10 minutter. Sluk for varmen. Tilsæt citronsaft og -skal, hel spidskommen, sødemiddel (bruger du almindelig sukker, skal det koge sammen med de øvrige ingredienser) og atamon. Rør godt rundt, og fyld pastaen på glas, du tager direkte op af kogende vand. Sæt de ligeledes kogte låg på glassene med det samme. |
|
Opskriften er vist 7128 gange,
og udskrevet 105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-09-27 06:30:24 utrolig velsmagende og let at lave. Jeg bruger bare de chili jeg lige har. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne