Røget lakserisotto
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Pil og hak løget. Smelt fedtstoffet i en gryde. Kom løgene i og svits dem ca. 5 min. Giv bouillonen et opkog.
Kom risene i gryden og lad dem svitse med et par minutter. Hæld cognacen i, lad den dampe af og spæd med den varme bouillon, et par centiliter ad gangen. Lad det meste af bouillonen koge ind efter hver tilsætning. Krydr med cayennepeber. Kog risene 25 min. Skær laksen i ca. 2 cm. store stykker og bland dem i risene sammen med creme fraiche og hakket dild. Smag til og krydr evt. med salt og peber. Servér en salat og brød til risottoen |
|
Opskriften er vist 37093 gange,
og udskrevet 769 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (14 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-06-10 14:06:53 Jeg lavede halv portion og tilføjede også spinat. Det passede perfekt til 2 per. Super lækker ret! mette - 2012-08-23 10:19:30 vi putter 500 g spinat i, og vi Elsker denne ret!!!Har efterhånden lavet det rigtig mange gange. Emil - 2010-11-10 11:38:45 Mums.. jeg smider altid spinat og et ordentligt bjerg parmesan oveni! lisbeth - 2010-11-02 18:23:20 "kom far og spis, det smager helt vildt godt" kalder min søn på 10 år. Han har ret, det søde barn. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Nem at lave - smager suverænt godt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne