Kokos-appelsinkage med chokolade
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Prinsesse Zelda Indsendt : Red : |
|
|
Smør og sukker røres lyst og luftigt. Æggene tilsættes ét ad gangen, og de øvrige ingredienser røres i dejen.
Dejen fyldes i en velsmurt brødform (ca. 1½ l), og kagen bages ved 175 grader alm. ovnvarme i ca. 1 time på midterste ovnrille. Kagen afkøler efterfølgende 5 min. i formen inden den løsnes og vendes ud på en rist til videre afkøling. |
|
Opskriften er vist 10710 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne