Laksetatar i sprød rede med avocadocreme

Laksetatar i sprød rede med avocadocreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

FrokostRet : Frokost - Tatar - Tartar

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.røget laks
4 spsk.klippet purløg
1 æggeblomme
0.5-1 tsk.dijonsennep
15-20 cm.skrællet kinaradise
1 lilleskrællet gulerod
 
 Avocadocreme:
5 spsk.citronsaft
4 spsk.olie
2 spsk.vand
 salt
 hvidt peber fra kværn
2-250 g.avocadokød
 
Opskrift:
Riv eller skær kinaradise og gulerod i lange strimler, og læg dem et par timer i iskoldt vand, Bland ingredienserne til avocadocremen, og purér alt i blenderen. Hak laksekødet fint med en tung skarp kniv. Rør/pisk æggeblomme og sennep sammen, og bland det med laksekødet. Rør purløg i, og form kødet til små bøffer.

Anret de afdryppede grøntsager som en rede på hver tallerken. Fordel lidt avocadocreme omkring, og sæt tatarbøffen i midten. Servér resten af avocadocremen og godt brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 23616 gange,
og udskrevet 631 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-04-20 12:35:17
Har lavet den flere gange og den smager fantastisk