Laksetatar i sprød rede med avocadocreme
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Riv eller skær kinaradise og gulerod i lange strimler, og læg dem et par timer i iskoldt vand, Bland ingredienserne til avocadocremen, og purér alt i blenderen. Hak laksekødet fint med en tung skarp kniv. Rør/pisk æggeblomme og sennep sammen, og bland det med laksekødet. Rør purløg i, og form kødet til små bøffer.
Anret de afdryppede grøntsager som en rede på hver tallerken. Fordel lidt avocadocreme omkring, og sæt tatarbøffen i midten. Servér resten af avocadocremen og godt brød til. |
|
Opskriften er vist 23657 gange,
og udskrevet 631 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Pia - 2011-04-20 12:35:17 Har lavet den flere gange og den smager fantastisk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne