Gulerodskage med appelsin
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Khaleesi Indsendt : Red : |
|
|
Bland de revne gulerødder med appelsinsaft og revet appelsinskal.
Pisk sukker og smør til en luftig masse og pisk æggene i et ad gangen. Rør gulerodsblandingen i smørblandingen. Sigt melet i en skål med bagepulver, kanel, muskatnød og salt, og bland nødderne i. Rør melet i den våde blanding. Smør en bradepande på ca. 560 cm2. Fyld dejen i bradepanden. Bag kagen ved 180 grader alm. ovn i 35-40 minutter. Tjek med en strikkepind om kagen er færdig. Lad kagen køle helt af og kom glasur på. |
|
Opskriften er vist 9564 gange,
og udskrevet 213 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Elsebeth - 2022-05-16 11:20:00 Kortere bagetid. Ca. 30 min. Virkelig svampet og lækker kage. Charlotte. Fyn - 2021-10-30 17:20:39 Jeg mener, den skal have kortere bagetid. Vi tog den ud efter 33- 34 min, hvor opskriften sagde 35-40min og den kunne godt have nøjes med et par minutter mindre end det vi gav den. Vi gik også ned på mængden af glasur, da det virker som en voldsom mængde på så lille en kage. Men smagenssammensætningen er ok. Bare man er obs på ikke at bage den så længe. Wkjaer91 - 2018-01-10 16:02:16 Har den i ovnen nu ,glæder mig til at smage den . VH.WINNIE KJÆR |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne