Krydderkage med chokolade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Khaleesi Indsendt : Red : |
|
|
Smør en kageform på 1½ l. Drys med rasp.
Tænd ovnen på 170 grader, alm. ovn. Rør smør og sukker luftigt. Tilsæt 1 æg ad gangen og rør kraftigt så blandingen forbliver luftig. Bland bagepulver og krydderier i melet og tilsæt det skiftevis med mælken. Rør massen jævn og tilsæt chokoladen. Bag kagen i 60 min. på nederste rille. Tjek om kagen er færdig med en strikkepind, og lad kagen køle lidt af inden den vendes ud af formen. |
|
Opskriften er vist 6505 gange,
og udskrevet 79 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne