Frisk pasta med rejer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : A.Starn Indsendt : Red : |
|
|
En blanding af 3 spsk. olie og et fed presset hvidløg laves.
Den friske pasta koges efter anvisning på pakken. Herefter kommes pastaen over i en skål hvor olien med hvidløg hældes over og blandes rundt. Rejerne steges let på en pande med lidt olie, et presset fed hvidløg samt en knsp. karry. Forårsløgene skæres i skrå skiver. Portionsanretning: pastaen lægges på en tallerken, herpå rejerne, og øverst et godt lag forårsløg, til sidst drysses revet parmesan over. |
|
Opskriften er vist 7063 gange,
og udskrevet 121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne