Røget laksequiche
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Oprindelsesland : Frankrig Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Hak mel, fedtstof og vand sammen til piedejen. Lad den hvile lidt og rul den derefter ud og beklæd en tærteform, ca. 22 cm i diameter med den. Læg evt. alufolie rundt i kanten og forbag piebunden i den nederste del af ovnen ved 200 grader, ca. 10 min. Fjern foliekanten.
Skyl løg eller porrer, og skær dem i strimler. Svits dem i lidt olie ved svag varme til de er bløde. Spæd eventuelt med lidt vand. Skær laksen i strimler. Pisk æg og fløde sammen og bland dilden i. Tilsæt krydderier. Fordel løg eller porrer i tærtebunden. Læg laksen ovenpå og hæld æggemassen over. Bag den i 20 min., midt i ovnen. Server laksequichen med en salat blandet med citronskiver. |
|
Opskriften er vist 12809 gange,
og udskrevet 397 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Lisbeth - 2007-02-09 15:42:42 Du kan sagtens bruge kaffefløde i stedet for piskefløde, jeg har prøvet begge dele og kunne ikke smage forskel. Et stort hit også ved gæster Lisbeth - 2006-12-25 12:32:45 Den er rigtig lækker og et stort hit bland gæster, man kan sagtens bruge kaffefløde eller madlavningsfløde i stedet for piskefløde |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne