Råsyltede sveskeblommer med shot
Hovedingrediens : Bær - Svesker Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Conny Indsendt : Red : |
|
|
Skyllede sveskeblommer halveres og udstenes, lægges i en stor beholder med tætsluttende låg. Hæld Hot'n Sweet med granatæble over, læg låget tæt på, vend beholderen indimellem mens den står i køleskabet til næste dag.
Hæld væden fra og kom de afdryppede halve sveskeblommer i et højt sylteglas. Kom væden i en kasserolle sammen med vand, brun farin, sukker, kornene fra vaniljestangen (den skrabede vaniljeskal lægges med i sylteglasset)- bring det hele i kog, indtil sukkeret er helt opløst, og hæld lagen over blommerne. Læg låg på og stil det køligt. Vent 3 uger med at åbne glasset. Servér de lækre blommer til f.eks. is, vaniljerand eller hvad du nu lige har lyst til :) |
|
Opskriften er vist 8028 gange,
og udskrevet 81 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne