Alletiders nemme flødebollelagkage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Flødebolle Indsendt af : Frydahl Indsendt : Red : |
Fotograf: Frydahl |
|
Pisk kagecremen med den mængde mælk der står på pakken.
Kog hindbær med 2 spsk flormelis. minimum 2 minutter og lad afkøle. Pisk fløden let stiv og hæld bær i - pisk igen til ensartet masse. læg 1 lagkagebund på kagefad, her oven på lægger du 6 let maste flødeboller uden bund, 1/2 delen af cremen og en lille smule af hindbærfløden. Gentages i næste lag. Dæk hele kagen med resten af hindbærfløden og sæt flødebollebundene fast på siderne. Kagen kan sagtens laves 12 timer før den skal spises. |
|
Opskriften er vist 59447 gange,
og udskrevet 446 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Maj Britt - 2017-04-16 20:19:47 Denne lagkage får klapsalver herfra. Jeg har lige lavet den til en familie fødselsdag, og der var kun positive tilbagemeldinger. Kan varmt anbefale den til andre :) anonym - 2015-04-22 11:09:55 den er rigtig god og ikke så vammel uden kagecreme Frydahl - 2014-08-24 16:17:47 Der er selvfølgelig også mælk til kagecremen. Her har jeg brugt 4 dl. mælk til 1 brev cremepulver. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne