Syltede Kirsbær
Hovedingrediens : Bær - Diverse bær Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Tina Indsendt : Red : |
|
|
Kirsebær, Sukker, Eddike og vand hældes i koldt i en gryde og varmes langsomt op. Så snart kogepunktet er nået, fjernes gryden fra varmen og stilles koldt 1 - 3 timer.
Derefter gives 3 korte opkog med 10 min mellemrum. Bærrene fyldes i varme Atamonskyllede glas. Lagen koges sagte 5 min. skummes, tilsættes, tilsættes Atamon og hældes over. Glassene bindes til med det samme. Portionen fylder 1 ½ Liter |
|
Opskriften er vist 3968 gange,
og udskrevet 69 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne