Chokoladekage med superduber glasur

Chokoladekage med superduber glasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 Pers

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.margarine eller smør
200 g.Sukker
1.25 dl.kogende vand
2 Æg (pas på temperaturen)
150 g.hvedemel
2 tsk.Bagepulver
1 tsk.Vaniljesukker
2.5 spsk.Kakao (vælg en god kvalitet)
 
 Superduber glasur:
350 g.flormelis
175 g.smeltet margarine eller smør
3 spsk.Kakao (vælg en god kvalitet)
1 Æg
 evt.Kokosmel
 
Opskrift:
Ingredienserne til kagen blandes i samme rækkefølge som listen. Pas på blandingen ikke stadig er for varm når æggene tilsættes.
Kagen bages i en stor bradepande ved 200 grader i en alm. ovn i 30 min.
Glasuren skal være klar når kagen kommer ud af ovnen.
Kagen skal stadig være ret varm når glasuren hældes på. Prik først kagen grundigt med en gaffel så glasuren også kan trænge ned i kagen. Når kagen er noget koldere kan der evt. drysses med kokosmel alt efter smag og udseende.
Kagen bliver nærmest konfektagtig i konsistens og smager kraftigt af Kakao.





karakterer:
Opskriften er vist 8683 gange,
og udskrevet 82 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu