Chokoladekage med superduber glasur
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Ingredienserne til kagen blandes i samme rækkefølge som listen. Pas på blandingen ikke stadig er for varm når æggene tilsættes.
Kagen bages i en stor bradepande ved 200 grader i en alm. ovn i 30 min. Glasuren skal være klar når kagen kommer ud af ovnen. Kagen skal stadig være ret varm når glasuren hældes på. Prik først kagen grundigt med en gaffel så glasuren også kan trænge ned i kagen. Når kagen er noget koldere kan der evt. drysses med kokosmel alt efter smag og udseende. Kagen bliver nærmest konfektagtig i konsistens og smager kraftigt af Kakao. |
|
Opskriften er vist 8683 gange,
og udskrevet 82 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne