Korteletter i fad 05
Fryseegnet : Er ikke fryse egnet Indsendt af : Nickolai Dion Vous Indsendt : Red : |
|
|
Koteletterne steges på en pande med salt og peber.
Sovs: Margarine brunes og deri svitses, røget bacon i tern, løg og paprika, mel tilsættes for at samle sovsen. Smages til med salt og peber Koteletterne lægges i et ildfast fad og sovsen over. Alm. Ovn ved 225° 20-30 min. Serveres med ris. |
|
Opskriften er vist 3974 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne