Spændende salat
Fryseegnet : nej Indsendt af : Dorte11 Indsendt : |
Fotograf: Dorte Christensen |
|
Kog de skyllede quinoa i 2 dl vand med lidt salt i 15 min. Afkøles ved at skylle med koldt vand.
Sojabønnerne får et opkog på 1 minut, hvorefter de skylles med koldt vand. Asparges skylles og den træede ende brækkes af. Skæres derefter i 2-3 cm lange stykker. Mandlerne med skræl hakkes groft. Jordbær skylles, nippes og halveres. Fetaosten skæres i tern. Ternene bliver pænest, hvis man for hvert snit skyller kniven i varmt vand. Purløgene klippes i centimeterlange stykker. Det hele blandes i en skål uden at rode for meget rundt. Spises som tilbehør til kød, evt. sammen med kogte kartofler og tzatziki. |
|
Opskriften er vist 24588 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Dorte11 - 2014-11-11 10:07:28 Quinoa er lidt i retning af ris eller bulgur. Kan købes i de fleste supermarkeder og er fra Urtekram. Yvonne - 2014-10-11 17:28:45 hvad er quinoa? Dorte 11 - 2014-08-11 15:21:11 Frosne sojabønner kan købes i Rema1000. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne