Sur-sød lammecurry
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Indsendt : Red : |
|
|
Mal de hele krydderier i en krydderimølle.
Hæld krydderierne i en stor skål sammen med de øvrige krydderier. Kom også eddike, salt og sukker i og blande det hele grundigt. Læg kødterningerne i denne marinade og stil skålen natten over. Tag skålen ud af køleskabet i godt tid, så det marinerede kød bliver tempereret inden tilberedningen. Lav en mos af hvidløg og ingefær i en blender eller morter. Opvarm olien i en svær gryde ved middel blus. Når olien er varm kommes det hakkede løg i og sauteres i ca. 5 min. til det bliver blødt. Skru så ned for blusset, tilsæt hvidløg/ingefær-mosen og rør den ind i olien i 5 min. Kom derefter kødstykkerne sammen med marinaden i den sauterede krydderolie. Rør det hele omhyggeligt sammen og lad retten småkoge i 10 min. Hæld nu det varme vand i. Læg låg på og lad retten koge videre ved lavt blus i 40 min. eller indtil kødet er mørt. Rør i retten nogle få gange undervejs. Når kødet er mørt, rører man rommen i. Tag gryden af blusset og server retten straks |
|
Opskriften er vist 6829 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Gerda - 2019-06-11 16:17:15 Hvidløg? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne