Hindbærtærte 06
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Fryseegnet : Ikke testet Indsendt : Red : |
|
|
Bland alle mørdejens ingredienser. Ælt mørdejen sammen og sæt den i køleskabet i en time.
Bland kondenseret mælk med æggeblommer og hindbær, samt saft og skal fra en lime. Lad blandingen trække smag fra bærrene og lime i mindst ½ time. Rul mørdejen ud og læg den i en smurt tærteform ca. 23 cm i diameter. Læg fyldet på og bag den ved 200 grader C. alm. ovn ca. 20 minutter. Evt. hvid chokolade smeltes forsigtigt kort før kagen tages ud. Resterende hindbær fordeles på toppen og den eventuelle hvide chokolade hældes over. |
|
Opskriften er vist 4479 gange,
og udskrevet 69 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne