Apple Crumble 04
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Morten Jul Nielsen Indsendt : Red : |
|
|
Smør et ildfastfad med smør. Skræl æblerne, og skær i skiver. Bland med sukker og vaniljesukker. og fordel i et tykt lag i det smurte ildfaste fad.
Si melet ned i en skål, og bland med farin, sukker, havregryn og kanel. Skær smørret i små stykker og bland med hænderne til det bliver en smuldredej. Fordel crumble dejen oven på æblerne. Bages i en varmluftovn 180 grader i 30-40 min (til den er blevet gylden.) Lad kagen hvile 15min inden den serveres. Serveres med flødeskum (hvis afkølet) eller vaniljeis hvis varm. Tips: Stort set alle æblesorter kan bruges. Men nogle æblesorter er sødere end andre, så juster mængden af sukker i forhold til, hvor søde dine æbler er. |
|
Opskriften er vist 3680 gange,
og udskrevet 93 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne