Kylling/pastaret i fad
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : salacia Indsendt : Red : |
|
|
Skær kylling ud i små stykker og brun det på en pande - krydr godt med salt og peber og andre efter eget ønske. Tænd alm. ovn på 200 grader. Kog pasta, broccoli i små buketter, gulerødder og løg sammen i 5 min. i en stor gryde (det er nemmest). Find et stort ovnfast fad og kom først pasta/løg/broccoli i. Så fordel kyllingestykker i fadet. Hæld skinketern i fadet. Krydr med salt, peber og oregano eller basilikum - her kan også bruges hvidløg. Skær tomaterne i skiver og fordel dem i fadet. Til sidst hældes Mornaysauce over det hele i fadet.
Puttes i den forvarmede ovn (200 grader)-, hvor det skal have omkring 20-25 min. Server med grøn salat og eventuelt flutes Kan holde i køleskab et par dage. Jeg tror ikke det er fryseegnet. |
|
Opskriften er vist 7638 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne