Jordbæris uden sukker (næsten)
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Marlenedencker.com Indsendt : Red : |
|
|
Blend jordbærrene til småstykker eller en pure i din foodprocessor/blender. Hæld massen i en skål mens resten laves.
Blend kokosmælken (uden jordbær). Der er vigtigt at det er den fuld fede, ellers er kokosmassen nemlig bare blandet op med mere vand. Kokosmælken skal blendes længe, så den bliver så luftig som muligt. Imens sættes kokossukker, citronsaft og evt. kokosolie til opkog i en lille gryde. Det er rarest hvis sukkeret er smeltes, så det ikke danner hårde stykker i isen. Til sidst vendes sukkerblandingen og jordbærmassen i den luftig kokosmælk. Der vendes i for at sikre luften bliver i kokosmælken. Massen hældes i ismaskine eller sættes på køl. Efter at jeg har fundet ud af at iskrystallerne kan blendes væk, gider jeg ikke gå og rører i ismassen. Den får lov at stivne, det tager cirka 4 timer, og herefter kan den umiddelbart før servering blendes igennem i en kraftig blender. |
|
Opskriften er vist 4084 gange,
og udskrevet 82 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne