Varmrøget laksesuppe
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Den røgede laks pakkes ind i blancheret spinat. Fiskefonden koges et øjeblik med safran indtil suppen har taget farve af safran. Suppen må herefter ikke koge.
En halv appelsin presses for saft, og saften hældes igennem et kaffefilter, så den er helt klar og fri for frugtkød. Suppen skal nu smages til med appelsinsaften.
Anretning: I midten af en stor tallerken anrettes nu den røgede laks indpakket i de blacherede spinatblade. Suppen hældes udenom. Man tager så en halv appelsin og laver 3 fileter uden skind og kerner og placerer disse rundt om den røgede laks. |
|
Opskriften er vist 12060 gange,
og udskrevet 187 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne