Stræk Fisk / Samake harra
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Fryseegnet : Ukendt Indsendt af : Lækker mad Indsendt : Red : |
|
|
Vask laksen og dup den tør. Salt den godt ude og indvendigt. Skær nogen fordybninger gennem laksens skind så citronskiverne kan presses ind.
Bland de øvrige ingredienser til fyldet i en skål. og fordel det inde i laksen. Steg fisken i ovnen ved ca. 220 grader i omkring 30-40 min (afhængig af størrelsen). Den må ikke få for meget, så bliver den tør og kedelig. |
|
Opskriften er vist 2225 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne