Streusel-kuchen

Streusel-kuchen, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 15 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Hausfrau

Indsendt :     

Ingredienser:
250 g.blødgjort margarine
250 g.sukker
375 g.hvedemel
4 tsk.vaniljesukker
6 æg
100 g.finthakkede mandler
2 tsk.bagepulver
1 tsk.kanel
 
 STREUSEL:
300 g.hvedemel
150 g.sukker
150 g.blødgjort smør
 
 Evt. frugtfyld:
1 karton kirsebærsauce (måske fra jul?)
 eller
3-5 hele æbler, skåret i tern/både
 eller
3-5 hele pærer, skåret i tern/både
 eller
1 glashenkogt 'frugt'
 osv.
 
Opskrift:
3 minutters dej:
Bland alle ingredienserne i en skål og rør 3 minutter ved lav/mellem hastighed
For en bageform (ca. 25x40 cm) med bagepapir og glat dejen ud i formen, så den er jævnt høj.

Fordel evt. frugt på den ubagte kage.

Bland STREUSEL-ingredienserne i en skål og rør løst sammen. Skal ikke røres til fast klump.
Fordel STREUSEL'n over dej og evt. frugt.

Bag 35-45 minutter ved 180 grader, næst-nederst i ovnen.

Server med cremefraiche eller flødeskum





karakterer:
Opskriften er vist 6072 gange,
og udskrevet 94 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu