Streusel-kuchen
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Hausfrau Indsendt : |
|
|
3 minutters dej:
Bland alle ingredienserne i en skål og rør 3 minutter ved lav/mellem hastighed For en bageform (ca. 25x40 cm) med bagepapir og glat dejen ud i formen, så den er jævnt høj. Fordel evt. frugt på den ubagte kage. Bland STREUSEL-ingredienserne i en skål og rør løst sammen. Skal ikke røres til fast klump. Fordel STREUSEL'n over dej og evt. frugt. Bag 35-45 minutter ved 180 grader, næst-nederst i ovnen. Server med cremefraiche eller flødeskum |
|
Opskriften er vist 6072 gange,
og udskrevet 94 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne