Hvid kage med solbærfløde
Hovedingrediens : Bær - Solbær Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
DEJ:
Pisk æggehviderne stive i en skål. Smelt margarinen i en gryde. Pisk den smeltede margarine sammen med sukkeret i en anden skål. Sigt mel og bagepulver ned i dejen. Vend æggehviderne rundt i dejen. Smør en springform med margarine og hæld dejen deri. Bag kagen på 175 grader (almindelig ovn) i 45 minutter. FLØDE: Når kagen er kølet af, delen den i to med en kagedeler. Skyl solbærrene og bland dem med sukkeret. Giv bærrene et hurtigt opkog i en gryde. Si saften fra bærrene og stil dem i køleskabet, så de hurtigt køler af. Pisk fløden stiv. Vend bærrene og vaniljesukkeret rundt i fløden. Fordel fløden på den nederste kagehalvdel og placer den øverste kagehalvdel ovenpå. |
|
Opskriften er vist 4606 gange,
og udskrevet 81 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne