Hjemmelavet kinesisk stegt svinekød
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : karlrech Indsendt : Red : |
|
|
Kinesisk madlavnings vinen smøres på kødsiden
Derefter drysses hvid peber pulveret på kødsiden Derefter drysses fem spices pulveret på kødsiden Derefter saltet på kødsiden Kødet vendes så det har sværen opad i en ildfastfad i køleskabet i ca. 12 timer Efter de 12 timer laver man ud af tre tynde træspyd / metalspyd der er tapet sammen Man prikker huller i hele sværen så tæt man kan Man tager derefter et stort stykke stanniol og laver en fad rundt om kødet der er tæt som mulig Derefter smørres eddiken på sværen og sværen dækkes af et tykt lag groft salt ( ca. 1½ cm. tyk lag ) Steges i en forvarmet ovn i ca. 45 – 50 min. Kødet tages ud af ovnen og alt saltet fjernes Tag nu kødet og læg det på en rist ovenpå staniolen og sæt det i ovnen igen Steg nu kødet til sværen er sprødt ( ca. 10- 15 min. ) Skær nu kødet midt over, og derefter deles de to stykker på langs, skær til sidst stykkerne ud i lige store stykker af ca. 2 cm tykke Serveres evt. sammen med ris. |
|
Opskriften er vist 4660 gange,
og udskrevet 56 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne