Hakkebøf med portobello svampe
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Yogi Indsendt : Red : |
|
|
Portobello svampene renses og skæres i så små tern, som du orker - jo finere, jo bedre.
I en skål tilsættes de øvrige ingredienser, og det hele æltes godt sammen. Form 4 bøffer, og steg dem på panden eller på grillen. Husk at hakket oksekød skal gennemsteges. Svampene giver kødet omami, og samtidig holder det en god fugtighed i kødet. Grilles bøfferne, kan du bytte røget salt til alm. og ellers kan røgen komme fra en anelse røget spæk i farsen. Timianen skal helst være frisk. Svampene vil afgive væske, så derfor skal oksekødet være magert, og stegepanden skal være så varm, at væsken fordamper, da bøfferne ellers bare koger. Serveres til salat, pariserbøf eller som den ultimative bøf i en hjemmelavet burger. Husk at bøffen skrumper under stegning, så lav den næsten dobbelt så stor i diameter, som det færdige resultat du ønsker. |
|
Opskriften er vist 7877 gange,
og udskrevet 86 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Iben - 2019-03-08 23:04:08 Overraskende lækkert! Foretrækker denne bøf fremfor en almindelig hakkebøf |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne