vandbakkelser med flødeis
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : A&M Indsendt : Red : |
|
|
Vand og margarine bringes i kog.
Melet tilsættes. Rør kraftigt med et piskeris til dejen slipper gryden. Afkøl dejen lidt før de sammenpiskede æg tilsættes, lidt af gangen. Dejen skal røres godt sammen, indtil der ikke er flere klumper. Vandbakkelserne forms med to spsk og sættes på bagepladen med bagepapir med god afstand i mellem hinanden Ca. 30 min. ved 190 grader alm. ovn de første 25 min. må ovn ikke åbnes ellers falder vandbakkelse sammen Når de er afkølet kan du putte isen i. Du kan (evt) sigte flormelis oven på vandbakkelserne som pynt. |
|
Opskriften er vist 2357 gange,
og udskrevet 53 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne